Лют 03

До уваги батьків!

Адміністрація Великоолексинського ліцею Шпанівської сільської ради повідомляє про початок зарахування дітей до 1-х класів на 2021-2022 рік з 8 лютого 2021 року.
Відповідно до законодавства про освіту прийом заяв про зарахування дітей 1-х класів починається з 30 квітня і триватиме до 31 травня 2021 року. Однак, з метою планування подальшої роботи закладу (формування мережі класів, забезпечення підручниками тощо) прийом заяв розпочато раніше. Звертаємо Вашу увагу, що в умовах поширення коронавірусної інфекції прийом документів може здійснюватись через електронну пошту ліцею
veloleksin@gmail.com (скан-копії документів без електронного підпису із подальшим поданням оригіналів документів після закінчення карантину).  Необхідним документом для вступу до освітнього закладу є медична довідка учня про профогляд №086-1/о, але оскільки на час карантину амбулаторії не проводять огляди, таку довідку можна буде надати пізніше, протягом місяця після завершення карантину. На сьогодні залишається чинним право на першочергове зарахування до закладу:
– діти, які проживають на території обслуговування школи;
– діти, чиї рідні навчаються або працюють в закладі;
– діти, які навчались у дошкільному підрозділі ліцею.
Для зарахування до першого класу необхідно надати заяву про зарахування за зразком, встановленим Додатком 1 до Порядку зарахування учнів, визначеного Міністерством освіти. До заяви необхідно додати три обов’язкові документи: копію свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа); оригінал чи копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086−1/о; оригінал паспорту одного з батьків.

Чекаємо наших першокласників.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.