Жов 05

30 вересня 2021 року у нашому ліцеї відбулися вибори Президента учнівського самоврядування.

        Змагалися за пост учениці 10-А класу Жданова  Ірина та Єфимець Христина, яких добре знають в ліцеї та  вони мали можливість (і скористувалися нею) агітувати за себе учнів 8-11 класів.

 Вибори відбувалися за «сценарієм» виборів Президента України. Учнівська рада ліцею створила виборчу комісію у складі шести чоловік. Головою була Протазюк Таїсія учениця 11 –А класу, секретаркою Примак Вікторія 9-А клас, бюлетені видавали згідно списку виборців видавали Сидорчук Вікторія учениця 8-Б класу та Коваленко Михайло учень 10-А класу, підраховували заповнені бюлетені Бугайчук Марко учень 8-Б класу та Жека Вікторія учениця 11-А класу.

Участь у виборах брали 99 учнів із 123  внесених до списків виборців. За Жданову Ірину проголосували – 39 виборців, за Єфимець Христину  – 58 виборців.

За результатами підрахунку Президентом ліцею було обрано Єфимець Христину. А Ірина погодилась бути заступницею. 

4 жовтня Президент буде представляти кандидатів на пости міністрів, а учнівська рада буде затверджувати склад Кабінету Міністрів. 

Бажаємо новообраному Президенту креативної  та ефективної роботи, проявляти свої найкращі організаторські та лідерські якості, у співпраці з адміністрацією та вчителями ліцею реалізовувати соціально-значущі проєкти які сприятимуть розвитку учнівської спільноти Великоолексинського ліцею.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.