Жов 13

Зустріч з представниками Рівненського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором Грибчуком Юрієм та майором Голібіним Романом

 

Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА)🇺🇦 – у ліцеї відбулась зустріч з представниками Рівненського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором Грибчуком Юрієм та майором Голібіним Романом, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності УКРАЇНИ. Учні мали змогу отримати знання про військове спорядження , одягнути його на себе та навіть зібрати і розібрати військову зброю.
Вчителем захисту Вітчизни був організований спортивний квест “Козацька сила”, де учні змагалися у різних видах естафет та перетягуванню канату. Смуга перешкод була досить цікава і нова для учасників квесту.
Дякуємо, усім організаторам заходу за нові знання, щирі емоції учасників.
А також #Козацький_гарт, що був підготований та проведений спільно з Національною скаутською організацією “ПЛАСТ”. У грі взяло участь 8 команд з 5 та 8 класів. Всі учасники були кмітливі , активні та фізично підготовлені. На учасників квесту чекало 8 станцій : переправа, історична станція, стрільби, острівець, стрибки на скакалці, лабіринт, командний малюнок та спортивна станція.
Дякуємо, класним керівникам які супроводжували і підтримували команди під час гри-квесту, інструкторам які були з учасниками на станціях.
Дякуємо, курінній Балагурі Софії випускниці Велиоолексинського ліцею 2021 року, за організацію та проведення заходу 😉
Проведення таких заходів допомагає учням краще пізнати історію своєї країни, адже нам всім потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці💙💛

Залишити відповідь

Your email address will not be published.